Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Henri Mahmutllari
Rezultate gjithsej: 1

S&L STUDIO

L61606040D
(Shoqeria ka per objekt te saj kryerjen e te gjitha aktivitetet qe nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund te ushtroje ne baze te legjislacionit shqiptar, dhe ne vecanti mund te kryeje ne territorin e Rep)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni