Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:INTERPETROL
Rezultate gjithsej: 1

IONIAN REFINING COMPANY

L61418018I
(Investime në fushën e pasurive të paluajtshme, hidrokarbureve dhe ndërtimit; Shitjen, blerjen, dhënien me qira të pasurive të paluajtshme; Ofrimi i shërbimeve të konsulencës në fushën e biznesit, me)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni