Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ibrahim Dragoshi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

IMES -D 

K82430006C
(Supervizime, kolaudim, projektim, zbatime në fushën e ndërtimit. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësorë me beton dhe metalike, rrugë automobilistike të kategorive të ndryshme, rikonstruksio)

Tiranë 2242481 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni