Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Idriz Kadare
Rezultate gjithsej: 1

IAK INVEST

L91324001V
(Financimin, projektimin, ndertimin, venien ne pune, administrimin, mirembajtja e hidroicentralit. Prodhimi, furnizimi, transmetimi, shperndarja, eksportimi dhe shitja e energjise elektrike. Investim ne fushen e)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni