Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilir Mane
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ELEKTROSEK

L12122013A
("Importimin, tregtimin transportimin e mallrave dhe instalimin e mjeteve te sistemit vrojtues, sinjalizues, audioviziv, mjeteve te mbrojtjes kundra zjarrit, pajisjeve te nderlidhjes, te teknikave te tjera te le)

Tiranë 4190165 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni