Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ilir Tona
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INFOSOFT SOFTWARE DEVELOPER (shoqeria e perthithur "Infosoft Modeling Software" Shpk)

K31418036C
(Te zhvilloje aktivitet ne fushen e prodhimit dhe shitjes se software (programe), dizenjim dhe zhvillim, projektim i detajuar i software dhe bazes se te dhenave, analize, zhvillim, programim (kodim), integrim)

Tiranë 18291649 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni