Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Iljaz Spahiu
Rezultate gjithsej: 1

ERNIKU

J71925004S
(Prodhime të lëndëve të ndërtimit si dhe ndërtim të objekteve të ndryshme të ndërtimit sipas kërkesave të investitorëve. Import eksport të materialeve të ndryshme të ndërtimit me shumicë dhe pa)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni