Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Imer Murati
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"M U R A T I"

J66702413V
(Ndertim objektesh te permasave te ndryshme, shtepi, vila, ndertesa shumekateshe ose komplekse pallatesh, punime mirembajtje, sherbim fasade, Ndertim rrugesh dhe urash si dheundertime portuale, detare dhe ajrore)

Bulqize 8879384 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni