Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Islam Begaj
Rezultate gjithsej: 1

DUKONA

L62413034N
(Studim projektim, prodhim, ndërtim dhe instalim i sistemeve të prodhimit elektrik nga burime të rinovueshme. Menaxhim dhe aktivizim i projekteve financiare të aktiviteteve të sipërpërmendura. sipërmarrj)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni