Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Janko Zakersnik
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Hidrowind Albania

L01822001R
(Prodhim i energjisë elektrike në ambientet e prodhimit të HE, Tregtim i energjisë elektrike, Vetëfinancim, Projektim, Ndërtim, Vënie në punë, Administrim dhe mirëmbajtje të Hidrocentraleve. Ndërtim )

Tiranë 14846768 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni