Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Jonuz Ismailaj
Rezultate gjithsej: 2

FINMAN

L62405030K
(Shoqeria e cila ka organizimin si nje shoqeri holding, do te jete zoteruese e kuotave ne disa shoqeri te tjera dhe do te ofroje asistence per shoqerite e zoteruara ne menyre te drejtperdrejte ose te terthorte n)

Tiranë ALL

'Hipernova''

L93317401O
(Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese të energjisë elektrike eolike, fotovoltaike, hidrike dhe gjeotermale, si dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo institucionet e Shtetit Shqiptar i të gjitha l)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni