Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Julian Ajkoviq
Rezultate gjithsej: 1

JULBOK

L91703022T
(Importi, exporti, tregetimi me shumicë, pakicë dhe montimi i materialeve të ndryshme hidraulike, hidrosanitare dhe elektrike. Importi, exporti, tregtimi me shumicë, pakicë dhe montimi i sobave me dru dhe p)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni