Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Jurgen Shehu
Rezultate gjithsej: 2

BEJD GROUP

L81829009J
(Objekti i Shoqerise: Marrja persiper e hartimit te projekteve te ndryshme ndertimore te fushave te ndryshme dhe te realizimit te ndertimit ne pergjithesi; Ndertim ne fushen e turizmit, te infrastruktures, qe)

Tiranë ALL

JURGEN SHEHU

L91422016P
(Hapja dhe mbajtja e bareve (klube) dhe restoranteve brenda dhe jashtë vendit.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni