Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kelmend Caushaj
Rezultate gjithsej: 1

K.M.K

L78223801E
(Aktivitet ne fushen e projektimeve, zbatimit te veprave te ndertimit dhe rikonstruksioneve, ne fushen minerare, vleresime te pasurive te paluajtshme, sipermarrje te ndryshme private dhe shteterore; investitor p)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni