Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kimete Novaku
Rezultate gjithsej: 1

ANSARA KONÇENSION

K83622201L
(Rihabilitimi , planifikimi, ndertimi, mirmbajtja, operimi dhe funksionimi I hidrocentraleve si dhe shitja e elektricitetit te prodhuar ne Shqiperi dhe jashte saj.)

Elbasan 189962 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni