Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kostika Gorica
Rezultate gjithsej: 1

Team DAEdalus

L81710022H
(Sherbime integrimi, implementimi dhe operimi te paisjeve te ndryshme elektronike si dhe mirembajtjen e tyre. Projektim, implementim dhe testim software. Zhvillim software-sh brenda dhe jashte territorit te R)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni