Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Krenar Lasko
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KAPPA - OIL

J91402501L
(Tregtimin me shumicë të mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, konfeksione, pajisjeve elektroshtepiake, hidrosanitare, elektrike, inerte. Ndërtimi i pajisjeve dhe makinerive industriale të pjesëve t)

Durrës 37584119 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni