Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristinka Leka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

D E V I S

K31420012M
(Shërbim lavanderie dhe pastrim kimik. Tregtimi import eksport i mallrave me shumicë e pakicë të ndryshëm industrial, hidrosanitare, pastrime kimike, detergjente të ndryshme, konfeksione rrobaqepësi, puni)

Tiranë 7725425 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni