Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kristo Naçi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

AGNA

J62903631L
(Import eksport te mallrave industriale e ushqimore, materiale ndertimi, prodhime bujqesore e blegtorale, prodhim e shitje pije alkolike,pjese kembimi, tregtimin e tyre me shumice e pakice si dhe transport mallr)

Gjirokastër 611290314 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni