Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kujtim Shtufi
Rezultate gjithsej: 5

Mbi 1000000 Fitim 2015

NOVA Construction 2012

L22404012D
(Ne fushen e projektimit dhe te ndertimit: kat. 1/eplanvendosje e objekteve te vecanta, kat. 2/a, projektime dhe ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore etj. Deri ne dy kate dhe kompletimin me insta)

Tiranë 10460631 ALL

Unlimited Construction (ish "LTD Co")

L42117004B
(Ne fushen e projektimit dhe te ndertimit: kat. 1 /eplanvendosje e objekteve te veçanta, kat. 2/a, projektime dhe ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore etj. Deri ne dy kate dhe kompletimin me ins)

Tirane -308088 ALL

"DEVELALB CONSTRUCTION"

L91608011D
(Kryerja e veprimtarive tregtare në fushën e ndërtimit, për prodhim dhe shitblerje të materialeve të ndërtimit. Kryerja e aktivitetit për investimin në fushën e ndërtimit, në komplekse civile, turist)

Tiranë ALL

Tirana Entry

M32108023I
(Sherbim hoteleri -turizem. Ofrim Sherbimi si hoteleri, akomodim me qellim pushimi dhe/ose biznesi. Hapje dhe manaxhim i hoteleve, godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelerie. Organizim )

Tirane ALL

Tirana Entry Business Center

M32120037P
(Sherbim hoteleri -turizem. Ofrim Sherbimi si hoteleri, akomodim me qellim pushimi dhe/ose biznesi. Hapje dhe manaxhim i hoteleve, godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelerie. Organizim )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni