Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:LURA SH.P.K.
Rezultate gjithsej: 1

SPV Lura Hotel

M11914507O
(Aktivitet ne fushen e turizmit, hapja dhe manaxhimi i hoteleve, e godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelier. Hapja dhe manaxhimi i sallave te konferencave ne kuader te aktivitetit hote)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni