Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lejdi Koçi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KREATX

L12121023B
(Zhvillimi dhe shitja e programeve kompjuterike per perdorim ne fusha te ndryshme. Ofrimi i sherbimeve te ndryshme informatike ne fushen e teknologjise se informacionit. Konsulenca ne lidhje me aplikimin e tekno)

Tiranë 16106373 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni