Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Linard Balani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

S I L V E R

K88010301S
(Aktivitet ne fushen e ndertimit dhe gjelberimit : Projektime,kolaudime dhe supervizime.Sherbime publike,Pastrim i siperfaqeve urbane. Kryerja e sherbimeve funerale, organizimi i veprimtarive perkujtimore te cdo)

Tiranë 2206356 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni