Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lodovik Pjetraj
Rezultate gjithsej: 1

"PJETRAJ GRUP"

K77623501S
(Autoservis, gomisteri,riveshje gomash. Tregtim me pakice te pjeseve te kembimit per makineri te renda, shitblerjete te automjeteve te reja e te perdorura. Import-eksprot te pjeseve te kembimit, vajrave si dhe c)

Lezhe 958117 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni