Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lorenc Xhepa
Rezultate gjithsej: 4

International Marketing Solutions Global

L61313042A
(Marketing, Call Center.)

Tiranë ALL

Proedita Consulting

M01913001A
(Sherbime konsulence tregtare, negocime tregtare, kerkim studimi tregu, materiale promocionale, konsulence real estate, organizim trajnimesh, organizim eventesh.)

Tiranë ALL

LucentLine Solutions

M11519008F
(Call Center. Shërbime apo veprimtari të cdo lloji nëpërmjet telefonit për llogari të vet apo të të treteve, që nuk bien ndesh me ligjet shqiptare në fuqi.)

Tirane ALL

Nextgreen Digits

M31605012O
(Programim i softeve të ndryshëm, suport teknik i programeve softuerike, zhvillimin e faqeve të internetit, digital marketing. Studim, projektim, zbatim, prodhim dhe tregtim i energjisë elektrike nga buri)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni