Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luan Meqemeja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

T R A N S P L U S

K02421004C
(Kryerjen e transportit te mallrave brenda dhe jashte vendit, hapjen e serviseve per makina.Punime,germim dheu,hapje rrugesh,kanalesh,shpim,tunele,mbi kalime e nenkalime,autostradave,digave,dhe veprave bonifikue)

Tiranë 8873507 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni