Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luan Muça
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

D E L T A (Ish Delta Co, Ish Delta)

K13127202W
(Import, tregti pllaka dhe pajisje hidrosanitare. Bar kafe. Import Eksport , transport, tregtim me shumicë e pakicë të mallrave industriale, ushqimore, ndërtimore, bujqësore, pjesë këmbimi, materiale ndë)

Durres 60789660 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

DEUTSCHCOLOR

L21326504J
()

Durrës 12546708 ALL

Delta Cooperation And Investment

M01726016N
(Investitor ne fushen e ndertimit te objekteve te ndryshme civile dhe industriale, private dhe shteterore, social kulturore. Ndertimi, rikonstruksioni dhe mirembajtja e tyre e punimeve germimi ne toke, ndertime )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni