Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luca Parazza
Rezultate gjithsej: 1

HYPAR GROUP

L81528022A
(Veprimtari bar-kafe dhe restorant. Dhenia e konsulences dhe sherbimeve ndaj shoqerive, institucioneve publike dhe private. Ne vecanti, konsulence ligjore, fiskale, ekonomike, financiare, strategji industrial)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni