Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ludmilla Ngjeliu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALEN - CO

K83213401M
(Import-eksport, tregti me shumice e pakice, mirembajtje, montim dhe sherbime pas shitjeve te te gjitha paisjeve dhe produkteve qe perdoren ne: ndertim dhe ujesjellesa, bujqesi, mjekesi; industri te lehte dhe te)

Fier 12595551 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni