Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luiza Tarba
Rezultate gjithsej: 2

"R E A "

K02213003R
()

Tiranë 688055 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ZENIT&CO (Ish ZENIT - 06)

K61731002D
(Aktivitet në fushën e ndërtimeve, projektimeve, tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm, import eksport etj. Agjensi për çdoganime. Mbarështim i florës së egër dhe kultivimin e bimëve)

Tiranë 7053482 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni