Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lulëzim Mehmetaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

StarTek

L22327007K
(Ndertime te objekteve civile dhe industriale, import-eksport te mallrave, konsulence, supervizim, kualidim, tregtim te mallrave te ndryshem, ( elektroshtepiake, teknologjike, ushqimore, kancelari, mallrave indu)

Tiranë 9885231 ALL

STARMAR

L91818018A
(Blerje dhe shitje dhënie me qira, e pasurive të paluajtshme, troje, tokave bujqësore, pjjeve. Projektimi dhe ndërtimi i objektive poli-funksionale, qendrave tregtare, resorteve turistike, objeketeve të ban)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni