Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:MESSER TEHNOGAS
Rezultate gjithsej: 1

Messer Albagaz

K78317002F
(Prodhimi, shperndarja dhe shitja e gazrave industrisal, mjekesor dhe speciale si dhe te pajisjeve qe lidhen me to. Ofrimin e sherbimeve te inxhinierise (Engineering) si dhe tregtimin e materialeve dhe ofrimin e)

Tiranë -22332000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni