Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mariglen Shehu
Rezultate gjithsej: 1

HE & SK 11

L19008502B
(Tregti me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, industriale, makineri dhe pajisje, transport per vete dhe per te tretet. Import - eksport. Per kryerjen e veprimtarise se saj shoqeria do te hape njesi t)

Tepelenë -4268 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni