Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Markel Baballëku
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

UTS - 01

K71818014L
(Studime urbanistike. Projektim i plotë (arkitekturë, konstruksion, instalime) i objekteve civile, industriale, turistike dhe me shkallë të lartë vështirësie në fushën e ndërtimit. Projektim në troje )

Tiranë 2805524 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni