Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Marsida Gorea
Rezultate gjithsej: 1

MARSIDALI

K91426007M
(Importin,eksportin,shperndarjen dhe tregtimin me shumice e pakice te ilaçeve ne pergjithesi dhe te materialeve sanitare,pajisjeve biomjekesore,instrumentave kirurgjikale,mobiljeve sanitare,pajisjeve laborat)

Divjake ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni