Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Martin Pjetri
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

VLLAZNIA NDERTIM MARTIN PJETRI

J67902909I
(Ndërtim, montim e projektim të objekteve të karaktereve dhe llojeve të ndryshme, import-eksport të materialeve të ndryshme. Grumbullim, transportim, tregtim të mineraleve, materialeve të ndryshme, imobi)

Burrel 2109834 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni