Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mehmet Caushaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

CAUSHI

J97511807W
(Aktivitet ne fushen e projektimeve, zbatimit te veprave te ndertimit dhe rikonstruksioneve, sipermarrje te ndryshme private dhe shteterore; investitor privat ne fushen e ndertimit te objekteve te ndryshme civil)

Fier 4522323 ALL

Caushi M

L88419801O
(Aktivitet ne fushen e projektimeve, zbatimit te veprave te ndertimit dhe rikonstruksioneve, ne fushen minerare, vleresime te pasurive te paluajtshme, sipermarrje te ndryshme private dhe shteterore; investito)

Mallakastër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni