Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mehmet Pëllumbi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

AS - COLOR

K71912002H
(Import-eksport, tregti me shumicë e pakicë, të mjeteve të punës dhe të veglave të punës dhe të ndërtimit, mjete metalike për ndërtim, pajisje elektrike, shërbime të ndryshëm, instalime të sistem)

Tiranë 1566796 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni