Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mihal Xoro
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ARTI

J64103808P
(Ndërtime Civile e Industriale, prodhime materiale betoni, prodhime Inerte dhe nënprodukte të tyre. Hapje Inerte dhe linje betoni. Lëndë plasëse dinamike, kapsolla detonatorë, magazinimin e tyre, për pun)

Vlorë 9218607 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni