Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ministria e Brendshme
Rezultate gjithsej: 1

Illyrian Guard

L91619024U
(Fushën e rendit dhe sigurisë publike. Teknologjisë së Informacionit. Zhvillimit, prodhimit, mirëmbajtjes dhe operimit të sistemeve teknologjike të monitorimit të rendit dhe sigurisë publike. Shoqëria )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni