Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës
Rezultate gjithsej: 1

Tregu Agroushqimor i shitjes me shumice dhe pakice, Kukës

K88118201J
(Funksionimi i tregut agroushqimor të shitjes me shumicë dhe pakicë, dhënia me qira e hapësirave, nxitja e shitjes së prodhimeve, etj.)

Kukës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni