Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ministria e Ekonomise Publike dhe Privatizimit
Rezultate gjithsej: 1

UJESJELLES KANALIZIME PUKE Sh.a

K79121308S
(Prodhim dhe shpërndarje ujë të pijshëm në qytetin e Pukës dhe rrethinat e tij si dhe shërbimi për kanalizimet e ujërave të zeza.)

Shkodër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni