Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizimit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes.
Rezultate gjithsej: 0

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni