Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mirel Elmazaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ELMAZAJ KONSTRUKSION

L33229401T
(Ndertime civile,turistike,industriale,bujqesoreRikonstruksione,mdertime banesash shumekateshe, ndertime rrugesh, punime te mirembajtjes dhe sinjalizimit ne rruge,ura dhe vepra arti,rikonstruksione godinash civi)

Fier 63107789 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni