Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Monika Hamzaraj
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

"MEGAPHARMA"

J61814028F
(Në fushën e import-eksport, rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të të gjitha llojeve për njerëz dhe kafshë, materiale higjeno-sanitare, bimë mjeksore, paisje dhe linja prodhimi n)

Tiranë 35338598 ALL

AOOS

M02005008N
(Veprimtari nepermjet faqes elektronike online. Shitje te nje game te gjere te produkteve kozmetike, produkteve parafarmaceutike, produkte te kujdesit personal dhe suplemente ushqimore.)

Tiranë ALL

INSTITUTI BIBIS

M02031020B
(Sherbime estetike, shplodhese, parukerie, qender (sallon) bukurie, SPA, trajtime estetike dhe dermatologjike, tregtim artikujsh kozmetike, suplemente ushqimore dhe artikuj te tjere qe kane lidhje me objektin e )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni