Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nikolle Ndoci
Rezultate gjithsej: 5

BN Legal and Financial Consulting Co

L81529025F
(Shoqëria do të kryejë aktivitetin e mëposhtëm: Konsulencë juridike dhe asistencë praktike për individë, persona fizikë dhe juridikë, vendas si dhe të huaj, lidhur me fusha të imigracionit, sipas le)

Tiranë ALL

3 M & CO - AGRO TRADING

L87728502K
(Grumbullim, perpunim dhe eksport te produkteve bujqesore dhe blegtorale. Kryerjen e cdo lloj aktiviteti te lejuar nga legjislacioni shqiptar. Shoqeria do te kryeje cdo lloj veprimtarie te dobishme per arritj)

Lezhe ALL

YASMIN ROSE

L91308002S
(Import dhe eksport të produkteve në fushën e ndërtimit. Shitblerje të pasurive të lujatshme dhe paluajtshme. Kryerjen e çdo lloj aktiviteti të lejuar nga legjislacioni shqiptar.)

Tiranë ALL

ALB-ARAM 2019

L91619503F
(Bar-kafe, Turizëm. Shoqëria do të kryejë çdo lloj veprimtarie të dobishme për arritjen e objektivave të saj, duke përfshirë edhe veprimtari për shit-blerje sendesh të luajtshme dhe të paluajtshme. )

Durrës ALL

OVADIS

L92311502T
(Konsulencë financiare, asistencë ligjore dhe përkthime.Shërbime imobiliare.Import dhe eksport të produkteve të ndryshme industriale dhe ushqimore, me pakicë dhe shumicë, si dhe tregtimin e tyre. Kryerje)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni