Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Odhise Andrea
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

GRANITIMPORT - AL

L01415506R
(Tregtimi me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, mermere, granite, hidrosanitare, qeramike.)

Durrës 3685799 ALL

ANDREA Stone

L91314506S
(Import-eksport dhe tregtimi me shumicë e pakicë i materialeve të ndërtimit, mermere, granite, hidrosanitare e qeramikë. Përpunimi, prodhimi i lastrave, pllakave të përmasave të ndryshme, të granitit, )

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni