Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Olta Xhaferi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

POWER INDUSTRIES

L51706022H
(Ushtrim i veprimtarise: Tregtimi i te gjitha llojeve te mallrave, materialeve, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme,makinerive,pajisjeve dhe impjanteve te ndryshme te karakterit publik, indust)

Tiranë 15482413 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni