Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Orion Struga
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

FEDOS (Ish HEALTH CARE- EL)

K01514009I
(Ne fushen e sherbimeve mjekesore, industriale, dentare, farmaceutike, mjedisore dhe laboratoret universitare. Import dhe Eksport me shumice dhe pakice te pajisjeve mjekesore, reagente, materiale konsumi, pjese )

Tiranë 8878921 ALL

O3

M01804013U
(Ne fushen e sherbimeve mjekesore, industriale, dentare, farmacentike, mjedisore dhe laboratoret universitare. Import dhe Eksport me shumice dhe pakice te pajisjeve mjekesore, reagente, materiale konsumi, pjese )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni