Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Osman Shehu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LEAL

K64612402E
(Studimi, projektimi zbatimi i punimeve të ndërtimit në përputhje me licencën profesionale. Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit. Si dhe në fusha të tjera të veprimtarisë tregtare. Pas)

Fier 11377773 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni